افلام
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

افلام


 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول


 

 اكله اسبانى مش تاخد منك وقت وطعمها رهيب

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
هنونه الشعنونه
مشرفه الفيديو كليب
مشرفه الفيديو كليب
هنونه الشعنونه


عدد المساهمات : 74
انثى
حاله حب
العمر : 36
العمل/الترفيه : طالبه
الاوسمه : اكله اسبانى مش تاخد منك وقت وطعمها رهيب 33jp7gw
الاوسمه : اكله اسبانى مش تاخد منك وقت وطعمها رهيب 34r88bs
المدينه : الاسكندريه
تاريخ التسجيل : 04/09/2008

اكله اسبانى مش تاخد منك وقت وطعمها رهيب Empty
مُساهمةموضوع: اكله اسبانى مش تاخد منك وقت وطعمها رهيب   اكله اسبانى مش تاخد منك وقت وطعمها رهيب Icon_minitimeالخميس مايو 20, 2010 11:10 pm

اكله اسبانى مش تاخد منك وقت
وطعمها رهيب





ازيكن يا قمرات
اليوم عجبتنى اكله حلوه
وبسيطه عملتها لزوجى واولادى عجبتهم قلت اجيبها

لحبايبى
انتى ممكن تعمليها وتاكل
كاسناكس او ممكن فى العشا هى خفيفه وحلوه

والمقادير تكفى لفردين
ولوحبيتى تعملى لعد اكبر ضاعفى الكميه


المكونات



1كوب دقيق
1/2ك ماء دافى
1/2م ص ملح
1/2م ص بيكنج بودر
2م ك زبده


لطريقه

1-يوضع بيكنج بودر و الدقيق
فى العجانه ثم يضاف له الزبده ويعجنوا جيدا.

2-يضاف الملح للماء الدافى
ويقلب ثم يضاف الى الدقيق والزبده.

3-يضربوا جيدا بالعجانه
حتى تكون عجينه متماسكه يفرد على الرخام ويقسم الى

8 كور صغيره ويترك ترتاح
العجين 1/2ساعه .

4-ياخذ بعد ذلك كل كوره
وتفرد بالنشابه حتى تصبح رقيقه وتكونى مجهزه طاسه

تيفال سخنه وتوضع بها من
زيت اوزبده وترك 1/2دقيقه ثم تقلب على الوجه الاخر

لكى يستوى ايضا 1/2دقيقه.
وعند خروجها من الطاسه توضع على فوطه وترك لتهدى

قبل حشوها.
الحشو
زى ما تحبى انا بحشيه جبنه
موتزريلا وقطع من فراخ البانيه وكاتشاب وزيتون.

تفرد الفطيره الى عملتها
فى الطاسه الساخنه يوضع بيها الحشو ثم اثنى عليها

النص الثانى
واترك1/2دقيقه على كل جنب فى طاسه ويفضل اكلها وهى ساخنه

وبالهنا وشفا اتمنى انها
تعجبكن




الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
اكله اسبانى مش تاخد منك وقت وطعمها رهيب
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
افلام  :: قسم خاص حواء فــقــط :: منتدى المطبخ-
انتقل الى: